“Navigeren door Relaties” DE cursus in communicatie

“Navigeren door Relaties” DE cursus in communicatie
“Navigeren door Relaties” DE cursus in communicatie

“Navigeren door Relaties: Een Cursus in Communicatie” is een boeiende cursus die zich richt op de essentiële rol van effectieve communicatie in diverse soorten relaties, variërend van intieme partnerschappen tot professionele samenwerkingen en vriendschappen.

Deze cursus onderzoekt de fundamentele concepten en vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in elke vorm van interactie. Je leert over actief luisteren, assertiviteit, non-verbale communicatie, conflictbeheersing, en hoe culturele diversiteit de communicatie beïnvloedt.

Door middel van praktische oefeningen en casestudies ontwikkel je de bekwaamheid om beter te begrijpen, verbinden en communiceren met anderen. Deze cursus biedt waardevolle inzichten en technieken om relaties te versterken, conflicten op te lossen en effectief te communiceren in een steeds veranderende wereld. Het is geschikt voor mensen op zoek naar verbetering van hun persoonlijke relaties en professionals die hun communicatievaardigheden willen.


Ontdek “Navigeren door Relaties: Een Cursus in Communicatie”!

In deze boeiende cursus lossen we problemen op die je relaties kunnen verbeteren:

✅ Slechte communicatie

✅ Conflicten in relaties

✅ Gebrek aan assertiviteit

✅ Moeite met actief luisteren

✅ Non-verbale communicatie

 

Verwachte resultaten:

🌟 Sterkere relaties

🤗 Conflictbeheersing

💪 Meer assertiviteit

👂 Effectief luisteren

📈 Verhoogde impact

 

Meld je nu aan voor deze unieke leerervaring en laat je communicatieve kracht stralen.

VOLZET
04/11 -11/11- 18/11

NIEUWE DATUM
02/12 – 09-12 – 16/12
10u – 16u

LOCATIE
Bedrijven Centrum Waasland
Industriepark-West 75 – 9100 Sint-Niklaas
Route
https://maps.app.goo.gl/dJ6WAPsupuobzny68

BC Waasland heeft een perfecte ligging aan het afrittencomplex E-17 en N-16
Ruime gratis parking

PRIJS
€499 voor 3 dagen – lunch, water koffie en thee inbegrepen
Hierin inbegrepen zit onder andere digitaal lesmateriaal en certificaat.

DOCENT
Nathalie Van Ounsen is een zeer ervaren en gepassioneerde docent voor o.a. de cursus “Navigeren door Relaties.” Met meer dan 12 jaar expertise als docent, communicatietrainer en coach heeft ze een indrukwekkend track record opgebouwd bij diverse bedrijven in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, evenals bij particulieren.

Nathalie brengt een schat aan kennis en praktische tools naar deze cursus, die ze met enthousiasme deelt met jou Haar toewijding aan het verbeteren van communicatie in zowel professionele als persoonlijke sferen is bewonderenswaardig, en ze staat bekend om haar vermogen om complexe communicatieconcepten op een toegankelijke en begrijpelijke manier over te brengen.

Met Nathalie als docent ben je verzekerd van een boeiende en leerzame cursuservaring die je communicatieve vaardigheden naar een hoger niveau zal tillen.

“Ongelooflijk hoe je allemaal verschillende karaktereigenschappen laat verbinden met elkaar. Hierdoor ben ik er zeker van dat iedereen een blije en gemak gevoel had dat ze deel uitmaakten van het proces, met mij erbij uiteraard.
Bedankt dat je mij hebt geholpen mijn wegen in het leven makkelijker te vinden door alle tools die je met ons gedeeld hebt.”

N.

“Alles was heel eenvoudig en makkelijk te begrijpen, de duidelijke manier waarop je ons alles hebt gepresenteerd, zal mij zeker helpen snel aan de slag te gaan. Wat ik vooral bewonder aan u als persoon is dat je zo een druk schema hebt in je leven en toch steeds met een stralend lach de klas binnen komt en iedereen helpt de juiste antwoorden te vinden echt knap! Ik vond het geweldig om deel te nemen aan deze cursus ( waar ik zeker geen spijt van heb)!”
Ik hoop je verder in de toekomst nog te ontmoeten en dat dit niet het einde is.”

N.

“Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Als introverte persoon heb ik lang getwijfeld of ik deze cursus zou volgen. Door de manier waarop Nathalie ons meenam in haar verhaal en ervaringen had ik hoop dat het wel goed komt. 😅 Dit was de eerste cursus die ik bij haar volgde maar kijk er naar uit om me voor de volgende in te schrijven. Dankjewel Nathalie om mij beter in mijn vel te laten voelen. Ik ben veel assertiever en niet meer bang om mijn gedacht te zeggen op een manier dat iedereen OK is”

Marleen

“Ik had al een cursus bij Nathalie gevolgd in het bedrijf waar ik werk. Na deze positieve ervaring heb ik haar wat gevolgd en kwam deze cursus tegen. Tijdens deze cursus gingen we wat dieper op de materie in. Ik voelde mij gehoord, begrepen en gedragen. Hoe Nathalie het voor elkaar krijgt om heel de groep persoonlijk te coachen tijdens haar trainingen en cursussen is Amazing. Bedankt voor je kennis te delen Nathalie, je praktische voorbeelden zowel uit de professionele wereld als privé maakt dat iedereen hier mee aan de slag kan. De Jip en Janneke taal die jij spreekt, zo noem je het zelf 😅, maakt dat dit voor iedereen toegankelijk is en dan konden we merken in onze groep. Van mensen in de productie tot een CEO zaten in deze cursus. BRAVO!”
Je bent van mij nog niet vanaf 😅

Lore

Wilt u deze opleiding in uw bedrijf organiseren, voor minstens 8 medewerkers? Neem dan contact op via het contactformulier.

}

2 dec | 9 dec| 16 dec 

10u-16u

 

Industriepark-West 75  9100 Sint-Niklaas

€ 499 voor 3 dagen
incl. lunch, water en koffie/ thee

}

2 dec | 9 dec| 16 dec 
10u-16u

Industriepark-West 75  9100 Sint-Niklaas

€ 499 voor 3 dagen
incl. lunch, water en koffie/ thee